Welk tuinontwerp zoek jij? Wij ontwerpen alle tuinstijlen.

Bekijk onze verschillende soorten tuinontwerpen en kies jouw favoriete tuinontwerp.

Het kiezen van het juiste tuinontwerp is een spannende stap in het creëren van jouw droomtuin. Elk ontwerp dat we aanbieden, dient als een inspiratiebron die kan worden aangepast aan de unieke kenmerken van jouw tuin en persoonlijke voorkeuren. Of je nu een weelderige bloementuin wenst, een strakke moderne ruimte, of een duurzame tuin die de biodiversiteit ondersteunt, onze ontwerpen zijn de perfecte start. Je uiteindelijke tuin zal een reflectie zijn van jouw visie, verrijkt met onze expertise om een harmonieuze en functionele buitenruimte te creëren. Samen zullen we een tuinontwerp realiseren dat niet alleen voldoet aan jouw esthetische wensen, maar ook een verlengstuk wordt van jouw levensstijl.

 

Klik op de afbeeldingen hieronder en ontdek meer over elk tuinontwerp.

background free form light green

Moderne tuin

De moderne tuin kenmerkt zich door strakke lijnen, verhardingen en een minimalistische beplanting. Het is een tuin die rust en ruimte uitstraalt, maar ook onderhoudsvriendelijk is. Als je houdt van een hedendaagse stijl met veel structuur, dan is de moderne tuin een goede keuze voor jou.

background free form dark green

Architecturale tuin

De architecturale tuin is een verfijnde versie van de moderne tuin, waarbij de strakke lijnen nog meer benadrukt worden. Deze tuin is ideaal voor wie houdt van minimalisme en geometrie. De architecturale tuin creëert een harmonieus geheel met de woning en de omgeving.

background free form light green

Prairie tuin

Een prachtige tuin vol grassen en bloeiende vaste planten, die de hele zomer lang voor kleur zorgen. Deze tuin lijkt op de Amerikaanse prairie, maar dan in je eigen achtertuin. Veel mensen zijn al fan van deze tuin, misschien jij ook?

background free form light blue

Natuur tuin

Een tuin die de harmonie tussen mens en natuur nastreeft. Elke plant draagt bij aan de biodiversiteit, een perfecte gazon is hier overbodig. Deze tuin wint steeds meer fans. Als je houdt van de natuur in je tuin, dan is deze tuin iets voor jou.

background free form light green

Mediterraanse tuin

Een tuin die je uitnodigt om te ontspannen en te genieten van de mediterrane sfeer, met planten die heerlijk ruiken en weinig water nodig hebben… Dat is een tuin die je het hele jaar door een vakantiegevoel geeft. Of je nu houdt van ‘il dolce far niente’ of gewoon lekker luieren in je tuin, deze tuin past bij jou.

background free form light green

Cottage tuin

Een kleurrijke tuin vol variatie, dat is wat je krijgt met deze tuin. Je kunt genieten van verschillende vaste planten, struiken en bomen die elkaar afwisselen in de borders. Het gazon zorgt voor een mooi contrast met de bloemen. De tuin heeft een natuurlijke uitstraling, zonder strakke lijnen of geometrische vormen. Als je houdt van een tuin die leeft en bloeit, dan is dit een goede keuze voor jou.

background free form light blue

Moderne klassieke tuin

Een tuin die bestaat uit vaste planten, struiken, bomen en gazon, maar dan met meer kleur en een strakkere en modernere uitstraling dan de klassieke tuin. Dat is wat deze tuin je biedt. Door de structuur in de beplanting en de vormgeving krijgt deze tuin een modern karakter. Spreekt deze tuin je aan?

background free form dark green

Klassieke tuin

Een tuin die nooit uit de mode raakt, is een tuin met veel groen. Grote struiken, bomen en gazon geven deze tuin een rustige en natuurlijke uitstraling. Dit is een tuin voor liefhebbers van klassieke schoonheid en harmonie. Als je graag omringd wordt door struiken en bomen, dan is dit de tuin voor jou.

background free form light green

Japanse stijl tuin

Deze tuin is geïnspireerd door de Japanse tuin, waar rust en harmonie centraal staan. We gebruiken elementen zoals water, stenen, bamboe en mos om een zen sfeer te creëren. Deze tuin is ideaal voor wie wil ontspannen in een natuurlijke omgeving. We geven onze eigen draai aan de Japanse tuin, maar we respecteren wel de principes van eenvoud en balans.

background free form light blue

Speel tuin

Een speeltuin is meer dan een plek om te spelen. Het is een plek waar kinderen hun fantasie kunnen gebruiken en avonturen kunnen beleven. Daarom hebben wij een speeltuin ontworpen die niet alleen leuk is voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen. Een speeltuin die een speciaal hoekje heeft voor de kleintjes, waar ze kunnen doen alsof ze piraten zijn of een theekransje organiseren. Een speeltuin die ook ruimte biedt voor ontspanning en gezelligheid voor de ouders. Ben je benieuwd naar deze speeltuin? Bekijk hem hier.

Wil je ons leren kennen of wil je meer weten? Plan gratis en vrijblijvend een digitale meeting met Patrick Briers in, voor meer informatie en antwoorden op jouw vragen.

Aarzel niet en grijp deze kans om ons persoonlijk te ontmoeten.