Tuinontwerp Patrick Briers
backgroudnd free form in dark green

Welkom bij Gardenbyme, even over ons.

Gardenbyme is ontstaan uit een passie voor het buitenleven en het tuinieren. Wij willen dat iedereen kan genieten van een prachtige tuin die past bij zijn of haar wensen en stijl. Wij helpen je graag om je eigen droomtuin te creëren. ​

Onze missie

Tuinontwerp Patrick Briers

Laten we het hebben over ons. Wij zijn Gardenbyme, wij helpen tuineigenaren hun eigen tuin aan te leggen naar een tuinontwerp dat wij ontwerpen in samenspraak met jou. Wij weten dat veel mensen graag een mooie tuin willen, maar niet genoeg geld hebben om een tuinarchitect of een tuinaannemer in te huren.

Daarom bieden wij je een betaalbaar en persoonlijk tuinplan, en alle informatie die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan. Zo kun je je droomtuin realiseren zonder hoge kosten.

"Leg je tuin aan volgens je eigen ritme."

Eén van de voordelen van zelf je tuin aanleggen is dat je de kosten kan verdelen. Je kan alles doen op jouw eigen tempo, tijd en budget. Je start altijd met de structurele werken, de grote planten en eindigt met gazon en borders. Dit kan je doen wanneer je wil en hoe je wil.

"Iedereen kan een tuin aanleggen met onze hulp."

Zo maak je stap voor stap jouw droomtuin op basis van een helder plan met een goede flow. Zodat je trots kan zijn op je eigen werk en kan genieten van je schitterende tuin.

Tuinontwerp Patrick Briers

Patrick Briers

Hallo, mijn naam is Patrick en ik ben een tuinontwerper. Ik ben geboren in Antwerpen, België, en ik woon nu in Haasdonk met een prachtig uitzicht op de skyline van Antwerpen. 

Ik heb altijd een passie gehad voor de natuur en mooie tuinen, dus ik besloot om een opleiding tuinaannemer / tuinontwerper te volgen. Met Gardenbyme wil ik mijn passie delen met anderen die hun eigen tuin willen aanleggen. Ik maak gebruik van mijn ervaring om heldere instructies en lijsten te maken voor elk project. Ik kan ook mijn creativiteit kwijt in mijn tuinontwerpen, die afgestemd zijn op de wensen en behoeften van elke klant.

Voor mij is genieten het buitenleven, met vrienden en familie in de tuin. Ik hou van pizza’s bakken in de buitenoven, gezellig kletsen en gewoon gelukkig zijn in de buitenlucht.

Tuinontwerp Patrick Briers

Jouw verhaal

Gardenbyme helpt je om van je tuin een paradijs te maken waar je het hele jaar door van kunt genieten. Of je nu een gezellig etentje wilt houden met vrienden, een ontspannen gesprek wilt voeren op je terras of een loungeplek wilt creëren achter in de tuin. Je tuin wordt meer dan een onderdeel van je huis, het wordt de plek waar je je het meest thuis voelt. Je laat de stress van de dag achter je als je ‘s avonds in de buitenlucht je verhalen kunt delen met je gezin.

Ons verhaal

Met Gardenbyme kan je stap voor stap je eigen droomtuin realiseren. Je bepaalt zelf het tempo en de volgorde van de werkzaamheden. Bijvoorbeeld, je kan eerst je terras aanleggen en je bomen planten, daarna je gazon zaaien, en vervolgens je borders vullen met planten. Je krijgt van ons gedetailleerde plannen en handleidingen om je te helpen bij elke fase. Zo creëer je een harmonieuze tuin die helemaal bij jou past. En het mooiste is: je kan trots zijn op je eigen werk. Dat is de filosofie achter Garden by me: de tuin aangelegd door mij.

Tuinontwerp Patrick Briers
Tuinontwerp stel je vraag

Heb je nog een vraag?

Heb je een vraag na het lezen van deze pagina? Neem contact op met Gardenbyme voor een gratis advies. We reageren op jouw bericht binnen 3 werkdagen.

* dit zijn verplichte velden

website gemaakt door advertisingforyou.be

Wil je ons leren kennen of wil je meer weten? Plan gratis en vrijblijvend een digitale meeting met Patrick Briers in, voor meer informatie en antwoorden op jouw vragen.

Aarzel niet en grijp deze kans om ons persoonlijk te ontmoeten.