FAQ

De meest gestelde vragen beantwoord:

Op onze website vind je een ruim aanbod van tuinontwerpen die je kunnen inspireren voor jouw eigen tuin. Je hoeft niet te kiezen voor een standaard ontwerp, want wij helpen je graag om jouw tuin op maat te maken. Je kunt ons vertellen wat je belangrijk vindt in je tuin: een moestuin, kippen, een speelhoek voor de kinderen, het aantal terrassen dat je wilt…

Samen met jou gaan we op zoek naar de beste indeling, materialen en beplanting voor jouw tuin. Wij maken dan een gedetailleerd tuinplan voor je, dat je zelf kunt uitvoeren met onze instructies en tips. Zo kun je in je eigen tempo en binnen je eigen budget je tuin aanleggen.

Ontdek Gardenbyme in onze boeiende video!

We bieden drie opties aan voor je tuinplan: tuinplan, tuinplan+ en tuinplan+++. Afhankelijk van je budget en je wensen, kan je kiezen hoeveel begeleiding je wilt.

Met het tuinplan regel je alles zelf via onze website. Je bestelt je tuinplan en je selecteert je favoriete tuinstijl. Je krijgt een instructie om zelf je tuin te meten. Daarna vul je onze uitgebreide vragenlijst in, waarin we samen ontdekken wat je graag ziet in je tuin. Als je alles hebt ingevuld: je tuinmeting, bodemtest en vragenlijst, gaan wij voor jou aan de slag en maken we jouw droomtuin.

Met het tuinplan+ krijg je meer ondersteuning dan met het tuinplan. Je hoeft de vragenlijst niet te doen, want tijdens het eerste digitale gesprek bespreken we jouw wensen voor je tuin. Tijdens een tweede digitaal gesprek tonen we je het tuinontwerp dat wij voor je hebben gemaakt. Je kan dan je feedback geven en wij passen jouw tuinplan aan voor je.

Met het tuinplan+++ krijg je de extra service dat we jouw tuin komen meten en daarna nog een digitale afspraak, waarin je je vragen kan stellen tijdens de aanleg van jouw tuin.

Om de oppervlakte van je tuin te bepalen, moet je de breedte en de lengte van je tuin met elkaar vermenigvuldigen. Je kunt dit bij benadering doen door je tuin af te stappen, waarbij je elke stap als een meter telt. Zo krijg je het aantal vierkante meters van je tuin. Wij gebruiken 5 verschillende groottes om onze prijzen te berekenen, zodat je wat speling hebt bij je schatting.

Met onze handleiding kan je zelf je tuin opmeten zonder veel moeite. Voor een grote tuin heb je een lintmeter van 50 meter nodig, die je online kan bestellen voor minder dan 30,00 Euro. Zo’n lintmeter is ook handig voor de inrichting van je tuin.

Als je kiest voor tuinplan of tuinplan+, doe je zelf de opmeting van je tuin. Zo bespaar je op onze verplaatsingskosten en uurtarief.

Voordat je tuingereedschap gaat kopen, lees eerst het hoofdstuk in onze handleiding waarin we uitleggen welke soorten gereedschap je nodig hebt. We geven je ook enkele aanbevelingen voor merken die goede kwaliteit leveren. Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op onze eigen ervaring en zijn niet bedoeld als reclame.

We geloven dat je veel zelf kan doen in je tuin. Maar we raden je aan om voor twee onderdelen een professional in te schakelen:

  • Verhardingen
  • Elektriciteit

 

Deze twee onderdelen zijn niet eenvoudig om zelf te doen, en als je fouten maakt, kan dat je veel geld kosten. Dat willen we natuurlijk voorkomen. Bovendien kan het heel gevaarlijk zijn om zelf met elektriciteit te werken.

Voor de andere onderdelen kan je zelf aan de slag, op je eigen tempo of binnen je eigen budget. Zo kan je toch de tuin van je dromen realiseren.

Als tuinliefhebbers weten we hoe belangrijk het is om een tuin te hebben die bij je past. Een tuin die je zelf hebt aangelegd, met je eigen smaak en stijl. Maar we weten ook dat het niet altijd makkelijk is om een tuinarchitect of een tuinaannemer te vinden die je kan helpen. Voor hun kennis en ervaring betaal je en dat is logisch. Voor veel van onze klanten is dit echter onbetaalbaar. 

Daarom hebben we een oplossing bedacht voor jou: een ‘doe het zelf’ tuin. Met onze handleidingen leer je stap voor stap hoe je zelf je tuin kan ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Je krijgt tips, advies en inspiratie van experts, maar je doet alles zelf. Zo bespaar je geld, tijd en moeite, en creëer je een tuin waar je trots op kan zijn.

We willen je graag duidelijk informeren over onze werkwijze. Het maken van een tuinplan is vooral een kwestie van onze tijd, expertise en de investering in software. Afhankelijk van de grootte van de tuin, kost het ons ongeveer een dag tot twee dagen om een tuinplan te maken. We vragen je om deze kosten vooraf te betalen, zodat we aan het eind van de maand ons loon kunnen ontvangen. Deze werkwijze is vergelijkbaar met het online kopen van een ander product.

Onze producten zijn speciaal ontworpen voor jouw tuin en worden op maat gemaakt. Daarom kunnen we geen tuinplannen terugnemen.

Als je niet helemaal tevreden bent, laat het ons dan weten. We helpen je graag om een oplossing te vinden: stuur ons een e-mail: mail ons

Tuinontwerp stel je vraag

Heb je nog een vraag?

Heb je een vraag na het lezen van deze pagina? Neem contact op met Gardenbyme voor een gratis advies. We reageren op jouw bericht binnen 3 werkdagen.

* dit zijn verplichte velden

website gemaakt door advertisingforyou.be

Wil je ons leren kennen of wil je meer weten? Plan gratis en vrijblijvend een digitale meeting met Patrick Briers in, voor meer informatie en antwoorden op jouw vragen.

Aarzel niet en grijp deze kans om ons persoonlijk te ontmoeten.